הייתי מציע לך להיוועץ בעו"ד

  • קובץ מצורף מכללה לא מכירה בהקלת זמן שנקבעה עי פסיכיאטר
    אלי | 06/04/2014 15:03

    מכללה לא מכירה  על אף שמנוגד לחוק ובניגוד למכללה קודמת שכן הכירה. לא פונים/עותרים?

    כך כתוב אצלה:

    אבחון  הפרעת קשב וריכוז נעשה בשני מישורים:

    1. במישור הרפואי - הרופאים המורשים לאבחן את ההפרעה הם נוירולוגים ופסיכיאטרים מומחים להפרעות קשב וריכוז. הם גם יכולים לבדוק את יעילות הטיפול התרופתי (בריטאלין ונגזרותיו), לרשום תרופות וללוות את המאובחן עד לאיזון המינון המתאים לו. האבחון הרפואי שולל הפרעת קשב ממקור שאינו נוירולוגי-מולד (כגון, הפרעות שינה, אנמיה, מחסור בויטמינים או מינרלים שונים, מצבי דיכאון או חרדה וכד'), אך אינו מנתח את תפקודי הקשב השונים לשם מתן התאמות בבחינות.

    2. במישור התפקודי לימודי - לשם קבלת המלצות להתאמת תנאי בחינות. יש צורך לעבור אבחון, הבודק האם התפקודים הפגועים אכן משפיעים על ההישגים האקדמיים, ומצריכים מתן התאמות בבחינות.

    =======================

    החוק קובע אחרת מצ"ב למשל סעיף 6(4)(ג)

    • הייתי מציע לך להיוועץ בעו"ד
      עו"ד אדם אשכנזי | 09/04/2014 14:48

      בהצלחה,