האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית כנגד קופות חולים והפארמי שעובדים איתן?

  • תביעה ייצוגית נגד קופות החולים, והפארמים השונים העובדים איתם
    ל.רג | 03/04/2014 23:24

    שלום רב,

    בבואו של מבוטח לקבל החזרים על תרופות מהקופה מתברר שמודפסים הקבלות בנייר כימי שדוהה.
    הקופות על אף שיש בכוחן לאתר את כלל התשלומים המדוייקים מטרטרים את המבוטחים וביניהם קשישים ונכים לאתר חשבוניות שהינן דהויות גם כך.

    מדובר בטרטור שווא, עשיית עושר ולא במשפט, ושימוש בדף שאינו חוקי לשימוש.

    האם יש כאן עילה לייצוגית?

    • האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית כנגד קופות חולים והפארמי שעובדים איתן?
      עו"ד עמירם טפירו | 08/04/2014 10:39

      שלום,

      לטעמי אין באמור בפנייתך משום עילה המצדיקה הגשת תביעה ייצוגית (או כל תביעה שהיא) בעניין.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות