הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

גם אם אתה פרנואיד

  • לשון הרע או אדם פרנואיד?
    בני | 20/03/2014 23:28

    אני נרשמתי לקורס שעלותו X ש"ח. כמה שבועות אחר כך קיבלתי הצעה זולה יותר זולה X-300 ש"ח.
    אני מתקשר למוכר ואומר כי אני רוצה לבטל, אני קיבלתי הצעה טובה יותר. פחות 200 ש"ח.
    המוכר אומר לי: "אתה מודד את זה לפי כסף? זה כבר אומר על עצמך משהו אם בן אדם מוריד את עצמו כל כך נמוך בשביל כסף"

    (זה ציטוט מדויק משיחה מוקלטת)

    באופן אישי קצת נעלבתי, יש לי סיבה? או שאני סתם "משוגע"

    • גם אם אתה פרנואיד
      אלי | 21/03/2014 10:35

      זה לא אומר שלא רודפים אחריך באמת.

      ותחליט, פחות 300 או פחות 200.

      כך או כך, עילת תביעה אין לך.

    • לשון הרע בשיחת טלפון
      עו"ד גיל קראוס | 25/03/2014 15:33

      צהריים טובים,

      גם אם הדברים שנאמרו לך בשיחת הטלפון היו מעליבים, עדיין לא עומדת לך עילת תביעה בלשון הרע שכן לצורך תביעה שכזו יש להוכיח שלפחות אדם חיצוני אחד לפחות שמע את הדברים, מה שלא מתקיים במקרה שלך.
      גם לגוף הדברים על פניו נראה כי הם אינם נכנסים בגדר לשון הרע כמשמעותו בחוק.

      בכבוד רב,
      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע