לשון הרע בהודת דוא"ל במסגרת העבודה

  • לשון הרע/הוצאת דיבה במקום העבודה התכתבות במייל...
    מיקי | 20/03/2014 00:56

    איך הפסיקה מתייחסת, או האם ישנה עילה לתביעה בגין הוצאת לשון הרע במקום העבודה.
    כלומר, בעל תפקיד כתב במייל בתפוצה רחבה שהתרשלתי בתפקידי ולא עשיתי פעולות מתחייבות, ביודעו שהוא משקר ובכוונה להשמיץ לבזות להעליב ולערער על מקצועיותי.

    האם גם במקום העבודה יש לי עילה לתבוע עובד אחר בארגון, או  אפילו ספק חיצוני .....?.?
    תודה

    • לשון הרע בהודת דוא"ל במסגרת העבודה
      עו"ד גיל קראוס | 20/03/2014 15:55

      צהריים טובים,

      וודאי כי גם במסגרת העבודה, ניתן לתבוע ולהיתבע על לשון הרע.
      אם מדובר בהודעת מייל מכפישה שלטענתך האמור בה הינו שקרי, אז בהחלט עומדת לך עילת תביעה נגד הגורם שהפיץ את ההודעה.

      בכבוד רב,
      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע