מועדים

  • טענות הגנה
    אביהו | 16/03/2014 11:09

    שלום,

    מהו המועד האחרון לטעון את טענות ההגנה בתביעה לפי חוק איסור לשון הרע?  כתב הגנה / תצהיר עדות ראשית?

    תודה

    • מועדים
      עו"ד בן קרפל | 17/03/2014 13:38

      אביהו שלום רב,

      תקנות 19 ו - 49 לתקנות סדר הדין האזרחי מורות ככלל כי יש להגיש כתב הגנה תוך 30 יום מרגע שהומצא לך כתב התביעה.

      תצהירי עדות ראשית הינו שלב מאוחר יותר בהליך בו כל צד מגיש את חומר הראיות שלו בצירוף עדויות והדבר נעשה על פי הוראות בית המשפט.

      במידה ומדובר בסדרי דין מיוחד כמו לדוגמא סדר דין מהיר שם יש להגיש את תצהירי העדות לפי מועדים קבועים  כגון : 45 ימים מרגע הודעת בית המשפט .

      בהצלחה,
      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

    • תודה והבהרה
      אביהו | 18/03/2014 07:54

      שלום,

      הכוונה הייתה לשאול מה הוא המועד האחרון שלאחריו לא ניתן יהיה עוד להוסיף טענות הגנה כל שהן?