בריונות לשמה!

  • חברה סלולארית
    שלומי | 08/03/2014 12:06

    שלום,

    הכנסתי טלפון חדש לתיקון וקיבלתי מכשיר מיושן ומשומש.
    לצערי איבדתי את המכשיר החלופי.
    החברה חייבה אותי ב500 ש"ח עבור המכשיר החלופי ( לדעתי עשיית עושר שלא במשפט היות ועלות מכשיר חדש עולה פחות והרי אני קיבלתי משומש) והדבר הכי משמעותי שהם רשמו במכתב שמרגע ששילמתי את הקנס הרי שהמכשיר שאיבדתי הופך לקנייניי והמכשיר שהכנסתי לתיקון הופך לקיניינם.
    לסיכום הפיצוי עבור אובדן הטפלון החלופי הוא: תשלום של 500 ש"ח + מכשיר חדש שהכנסתי לתיקון.

    האם יש עוד אנשים שנתקלו במקרה בריונות כזה?

    • בריונות לשמה!
      רוני | 11/03/2014 11:04

      אני מסכים איתך שמדובר בנושא חמור. בכלל החברות הסלולריות זוכות להמון תביעות שמוגשות נגדן בדיוק בגלל דברים כאלה

    • האם ניתן לתבוע תביעה ייצוגית בגין "החרמת" מכשיר סלולרי?
      עו"ד עמירם טפירו | 16/03/2014 12:30

      שלומי שלום,

      פנייתך מגלה עניין. אני ממליץ ליצור קשר עם עו"ד הבקיא בתחום לשם המשך ייעוץ פרטני.