איתור חדר במלון

  • חדר במלון
    נרקיס | 26/02/2014 10:28

    לא בטוח אם זה הפורום הנכון...
    כיצד אני יכול לגלות באיזה חדר אדם נמצא במידה ויש לי את שמו המלא?
    האם מותר לקבלה בלובי להגיד?
    או קיימת דרך אחרת שניתן לדעת את מספר החדר?

    • איתור חדר במלון
      שמשון ג, משרד חקירות | 26/02/2014 10:55

      שלום רב,

      הנוהל אוסר למסור פרטים ומספר חדר של מתארחים בבית המלון.

      ולמרות הנהלים:
      1. ניתן להתקשר ובשיחה בכיסוי לנסות ולקבל את פרטי החדר.
      (לפעמים מוכנים לתת לך מספר טלפון פנימי של החדר ולפי המספר אפשר לדעת את מספר החדר)
      2. במסגרת המעקבים, לא פעם, מבצעים מעקב פיזי ורואים את הכניסה של האובייקט לחדר)
      3. ניתן לעמוד בתור לחדר האוכל ושם ברשימת האורחים שזכאים לארוחה מופיע שמם ומספר החדר.

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.