האם ניתן לתבוע תביעה ייצוגית כנגד חברה להפקת אירועים?

  • תביעה נגד הפקת אירועים
    גיא | 14/02/2014 11:39

    שלום,
    שנה שעברה הייתי בהפקה של פאנג'ויה (זוהי הפקה של 3 ימי של מסיבות לסטודנטים באילת). כאשר הגענו מסתבר שלא היו כרטיסים ופספסנו יחד עם עשרות אנשים את מחצית היום הראשון.
    ריכזתי רשימה חלקית מאותם אנשים ולאחר האירוע פניתי להפקה על מנת שיפצו אותנו. למרות שלהפקה יש את כל הפרטים, ההפקה לא קיבלה את הרשימה ונאלצתי לנסות לעבור על הרשימה בעצמי כדי להשיג עוד פרטים. בסופו של דבר הרשימה הצטמצמה לכ20 איש (מכיוון שלא היו לי את האמצעים לעבור על הרשימה המלאה) - להם ההפקה הבטיחה כניסה חינם לאירוע של שנה הבאה.
    האירוע מתקיים השנה כמתוכנן אך ההפקה מתעלמת ואינה מוכנה לדאוג לפיצוי שהובטח.

    האם יש מקום לתביעה יצוגית?

    תודה,
    גיא

    • האם ניתן לתבוע תביעה ייצוגית כנגד חברה להפקת אירועים?
      עו"ד עמירם טפירו | 16/02/2014 09:43

      גיא שלום,

      לעניות דעתי הרי שהדבר אינו מתאים להתברר במסגרת של תביעה ייצוגית אלא במסגרת של התנהלות משפטית של הקבוצה מול מארגני הפסטיבל.

      אני ממליץ לגשת לעו"ד על מנת לקבל ייעוץ מתאים בעניין.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד

      מנהל פורום תובענות ייצוגיות