תאונת דרכים - נזקי גוף

  • צליפת שוט
    שון | 23/01/2014 16:19

    שלום,

    עברתי תאונת דרכים , החלפנו פרטים והודעתי לחברת הביטוח למרות שלא קרה נזק למכונית.
    לקראת המשך הנסיעה התחילו לי דקירות בגב ובצוואר , יום אחרי זה כשזה החמיר הרופאים אמרו לי שקיבלתי "צליפת שוט".
    מה עליי לעשות?

    • תאונת דרכים - נזקי גוף
      עו"ד אריק ארביב | 23/01/2014 16:28

      שון שלום,

      עליך לפנות לחברת הביטוח לצורך קבלת פיצויי בגין הנזקים שנגרמו לך בצירוף כל המסמכים הרלבנטיים (אישור משטרה, חומר רפואי, קבלות וכו'). בד בבד, תמשיך את הטיפול הרפואי ובכך להגדיל את הפיצוי שתקבל.

      אני ממליץ לך לפנות לעורך דין המתמחה בתחום לצורך קבלת פיצוי מקסימלי.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים