תשובה

  • תביעת דיבה של חברה מול לקוח
    דוד | 19/01/2014 13:04

    כתבתי מכתב מאוד נוקשה לחברת גרירה לאחר שלושה שבועות שבה גיליתי שנעלמו לי חפצים מהרכב והאשמתי אותם בגנבה את התלונה שלכתי דרך אמייל ובמקביל שלחתי לסוכן הביטו האם הם יכולים לתבוע אותי על דיבה לא פרסמתי את זה בשום מקום.

    • תשובה
      עורך דין בן קרפל | 19/01/2014 17:31

      שלום רב,
       מהו תוכנו של אותו מכתב נוקשה שנשלח לחברת הגרירה ?
      ובאיזה הקשר שלחת את המכתב גם לסוכן הביטוח ?

      מרכיב הפרסום מתקיים, כאשר דברי לשון הרע נאמרו לאדם אחד נוסף זולת הנפגע, באם שלחת את אותו מכתב "נוקשה" בתפוצה נרחבת  כאשר המכתב מכיל דברי בלע אשר אין להם ביסוס אתה יכול להיות חשוף לתביעה.

      בהצלחה,
      בן קרפל, עו"ד