האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית כנגד דואר ישראל על אי רישום פרטי השולח?

  • דבר דואר רשום ללא פרטי השולח
    אלי | 16/01/2014 19:35

    מדי פעם אני מקבל הודעה על דבר דואר רשום שעלי לאסוף מבית דואר , אף פעם הדואר לא רושם מי השולח, רק לאחר שחותמים אני מקבל את דבר הדואר , לפעמים זה הטרדה לפעמים , הודעה על קנס, לפעמים שולחים לי המחאה , האם אין חוק שמחייב את הדואר לרשום מי השולח , הרי הם לא מקבלים דבר דואר לפני שממלאים פרטים אלה , האם ניתן להגיש תביעה יצוגית בנושא ?

    • האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית כנגד דואר ישראל על אי רישום פרטי השולח?
      עו"ד עמירם טפירו | 20/01/2014 20:29

      אלי שלום,

      לטעמי אין בכך די על מנת להגיש תובענה ייצוגית בעניין.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות