הקמת חברת יחיד

  • פתיחת חברה
    בעלים שהוא אדם אחד | 15/01/2014 09:15

    שלום לכולם, אודה להבהרה קצת

    בעל מניות יחיד ואמור להיות דירקטור יחיד רוצה לפתוח חברה- זה נקרא לפי האתר של הרשם חברת יחיד?
     הבנתי שצריך רק טופס יחיד לצורך רישומה של החברה הזו?
     מה צריך לצרף אליו?
    האם התקנון זה מסמך שמכינים בנפרד או שטנץ שמצוי באתר?
    ומה זה כל הטפסים של 100 מתוך 1000 מניות 1000 מתוך 1000 מה זה אומר??

    • הקמת חברת יחיד
      עו"ד טלי קסלר | 15/01/2014 18:58

      כעיקרון אם מדובר בחברה עם בעל מניות אחד שמשמש כדירקטור בחברה הרי שזוהי חברת יחיד.
      היות שבכל מקרה אתה אמור לחתום על המסמכים הרלבנטיים בפני עורך דין שיאמת את חתימתך, מוטב שתנצל את ההזדמנות וגם תתייעץ איתו ביחס לאופן מילוי הטפסים והמשמעויות של הדברים.

    • המשמעות של מניות מתוך מניות הם
      ofer309 | 18/01/2014 20:56

      ההון המונפק (סך כל המניות) לעומת ההון שהוקצה  תמורת תשלום. יש חידוש ניתן לרשום 1000000 ו10000000 מניות ללא ערך . הערך נקבע ביום ההקצאה