האם ניתן לתבוע תביעה ייצוגית בגין משקל מטעה על האריזה?

  • משקל מטעה על האריזה
    royisalma | 13/01/2014 23:16

    נניח וישנו מוצר שמשקלו האמיתי נמוך ממשקלו הרשום על האריזה. כיצד מוכיחים בבית משפט את משקלו האמיתי?

    • האם ניתן לתבוע תביעה ייצוגית בגין משקל מטעה על האריזה?
      עו"ד עמירם טפירו | 16/01/2014 11:56

      רועי,

      בד"כ באמצעות בדיקה ו/או באמצעות חוו"ד (השאלה בד"כ היא מה השיטה לבצע את השקילה  כי יש עשרות שיטות שונות לשקילת מוצרים שונים).

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות.

      • חוות דעת
        royisalma | 17/01/2014 14:30

        חוץ ממכון התקנים יש עוד גוף שיכול לתת חוות דעת מסוג זה?

        • חוות דעת לבדיקת משקלה האמיתי של האריזה
          עו"ד עמירם טפירו | 20/01/2014 20:35

          רועי,

          יש עשרות מכונים שיכולים לספק חוות דעת מתאימה - מן הסתם, לחוות דעת של מכון התקנים יינתן המשקל הרב ביותר.

          בברכה,

          עמירם טפירו,עו"ד
          מנהל פורום תובענות ייצוגיות