תיאורך כעובד רשלן הוא לשון הרע

  • מכתב למעביד
    שי | 14/12/2013 16:38

    שלום רב,

    קבלן של המעביד שלי רשם למעביד שלי מכתב אשר בו הוא כתב נתונים שקריים על ביצוע עבודתי ובעקבות כך הועברתי מעבודתי.
    האם מכתב זה למעסיק שלי מהווה עוולת לשון הרע?
    הרי במכתב זה תוארתי כעובד רשלן וזה השפיע על משרתי.
    בתודה מראש
    שי

    • תיאורך כעובד רשלן הוא לשון הרע
      עופר בן אברהם | 14/12/2013 18:31

      אך אם התיאור נכתב בתום לב, לאמור: אם הקבלן באמת מעריך אותך כרשלן על-פי אופן עבודתך, אין לך עילת תביעה נגדו. זו דעתו וזכותו להביעה.

      • נ"ב
        עופר בן אברהם | 14/12/2013 18:42

        ראה סעיף 15(2), 15(3), 15(7) ו- 16 לחוק איסור לשון הרע.