עיין

  • מי אמור לקחת אחריות
    נדב | 02/12/2013 23:26

    ידעו אותי שבגוגל יש כמה קישורים עם  תכנים של פסקי דין לא רלוונטים ולא מעינינם של אף אחד. מלבד זה עוד כמה אתרים שמישהו החליט פשוט ללכלך רשם אותי לאתרים מסוימים השאיר פרטים אישים.

    ואני לא מדבר על פייסבוק ששם אני פתחתי חשבון משתמש.

    פניתי לכל אותם אתרים חלקם דרשו תשלום חלק לא וטענו שידאגו להסיר קישור +תוכן.

    לאחר מספר ימים הופתעתי לגלות שאכן כמה מהם דאגו להסיר והתנצלו.

    ונישארו 2 אתרים אחד מהם מזכיר את השם שלי ללא קשר אלי בכלל והשני שדאג להסיר את התוכן אבל גוגל משום מה לא הסירו את הקישור .

    פניתי שוב ושוב אחד מהם בכלל לא התיחס מהיום הראשון. והשני טען שמוכן להחזיר לי את הכסף ושיש לגוגל בעיה להסיר את הקישור (קישור שלא מביא לשום תוכן)

    לסיכום אם רושמים את השם שלי מגיעים  לכמה קישורים ללא תוכן ואתר נוסף ששמי מוזכר ללא קשר אלי בכלל.

    שאלתי מי אמור לקחת אחריות על זה ?

    זה לשון הרע וקימת אפשרות לביעה מסוג זה .ברוך השם אני לא מתכוון לתבוע ולא הולך לריב על כסף .

    פשוט מאוד באיזו זכות יש לאותם אתרים לפרסם את הדברים האלו ? אין אחרהים על הפרסום באותם אתרים ?

    פניתי לעוד לפני שבוע והוא פנה אליהם. מאז לא קרה כלום.

    היום דברתי איתו שוב ודרשתי שיכתוב מכתב בכוונה לתבוע תביעת דיבה  על לשון הרע ?

    מחכה לשמוע

    • עיין  לת  קישור
      עופר בן אברהם | 04/12/2013 14:22

      כאן

      • תיקון קישור קישור
        עופר בן אברהם | 04/12/2013 14:28

        https://support.google.com/webmasters/answer/1663688

        כאן

        • ניסיון נוסף קישור
          עופר בן אברהם | 04/12/2013 14:37

          https://support.google.com/webmasters/answer/1663688?hl=iw

          כאן

          • לא ניתן לעבור לקישור
            נדב | 04/12/2013 14:46

            לא מצליח לראות קישור

            • הקישור הישיר אינו פועל עקב בעיה טכנית
              עופר בן אברהם | 04/12/2013 14:56

              אבל תוכל להגיע לדף המקושר בשתי דרכים:
              1. העתק את הכתובת האחרונה שציינתי אל שורת הכתובת בדפדפן (מחק קודם את הכתובת הנוכחית) והקש אנטר; או:
              2. הרץ במנוע החיפוש של גוגל את המחרוזת:
              "הסרת תוכן מאתר של מישהו אחר"