שמירה על רעיון מפני תחרות

  • הגנה על רעיון
    שרית | 12/11/2013 12:22

    שלום,יש לי שני רעיונות אחד להכנסת מוצר חדש בבית קפה והשני לאתר אינטרנט,איך אני יכולה לעניין אנשים ברעיונות ושהרעיונות יהיו מוגנים מההעתקה בו בזמן?

    • שמירה על רעיון מפני תחרות
      עו"ד טלי קסלר | 12/11/2013 20:10

      ניתן להחתים את האנשים שעמם את משוחחת על הרעיון על הסכם סודיות והתחייבות לאי תחרות לפני שאת מגלה להם את פרטי הרעיון. את יכולה להציג כמה פרטים שאינם חושפים את הרעיון שלך, כדי לעורר אצל אותם אנשים עניין, אולם חשיפת יתר הפרטים תהיה מותנית בחתימה על הסכם סודיות.
      פני לעורך דין על מנת שיכין עבורך מסמך כזה.

    • אני חולק על התשובה שקיבלת כי אין קיצורי דרך
      ofer309 | 13/11/2013 07:24

      על מוצרים מגנים בפטנט