מדרסים - קופ"ח

  • מדרסים אורטופדיה
    שגיא | 03/11/2013 22:09

    שלום הופניתי מקופת חולים למדרסים אצל מכון שבהסכם קיבלתי מדרסים פשוטים לאחר שנתיים פניתי לרופא של אותה קופת חולים והו הפנה אותי למכון שלא בהסכם כמובן שקופת החולים לא מוכנה לשלם את החזר

    יש לי את הרושם שהציוד בהסכם הינו לא מספק כיצד הופכים את זה לתביעה ייצוגית נגד אותה קופת חולים

    • מדרסים - קופ"ח
      עו"ד עמירם טפירו | 04/11/2013 13:55

      שגיא,

      לצערי לא ניתן להבין מפנייתך מהי העילה בגינה אתה סבור שניתן להגיש תביעה ייצוגית נגד הקופה.

      אנא מסור מעט יותר פרטים על מנת שאוכל לתת התייחסות ראשונית כלשהי, אפילו ראשונית.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות