תביעה ייצוגית נגד הרכבת

  • רוצה לתבוע את רכבת ישראל
    רכבת ישרל | 27/10/2013 01:20

    היי האמת שאני לא ממש יודע אם היא תביעה יצוגית או לא אז ככה  זה הולך אני מידי קוראים לי שלומישבועיים עושה שבת עם הבן שלי בבדרום באשדוד וחוזר במוצא"ש ברכבת טוב אנחנו נכנסים לאיזור של העגלות כי אני עם עגלה יחסית גדולה בכול אופן עליתי על הראשונה בשעה 20:45 התחיל להיות ריח ברכבת של פלסטיק שרוף כזה כל הרכבת ממש ענן בקיצור הרכבת נעצרה בין אשדוד ליבנה עכשיו איזה חצי שעה בערך מאז שהרכבת נעצרה לא ראינו מאבטחים של הרכבת כרטיסנים כלום ניסינו לפתוח תדלתות כולם שם לא נפתחו לא יודע למה זה חירום וזה לא נפתח כשלוחצים טוב אחרי כמה דקות משהו כמו 10 דקות הם נפתחו חלק מהאנשים אפילו שברו חלונות מרוב הלחץ חלק מהחלונות אפילו היו נעולים ירדנו למטה אני והילד עם 2 תיקים ו3 שקיות מלאות לאבנים של הפסי רכבת ולשיחים שם בחושך אמרו להתקדם צפונה איך אפשר להתקדם באבנים שהולכים בירידה ושיחים בחושך עם הילד העגלה וכל הדברים אני רוצה לציין גם שהייתי חולה עם חולשה וסחרחורת טוב חיכינו איזה רבע שעה למטה אמרו לנו אפשר לעלות חזה הכול בסדר תיקנו תמצב טוב עכשיו צריך לעשות תחצי דרך שאמרו שעשיתי עם עזרה כמובן (לא מאף איש מצוות הרכבת) עלינו ישבנו שם עוד איזה רבע שעה בערך עד שהם הביאו רכבת חלופית כי התקלה לא תוקנה כמו שאמרו כי כמו שהבנתי ושמעתי הנהג נסע על בלמים עכשיו ככשאאלתי שם את אחד המנהלים ברכבת מה אני עושה אם פיספסתי תרכבת האחרונהאמר לי על תדאג גם אם תצטרך מונית ספיישל אתה תקבל ידאגו לכולכם אמר המנהלים בתחנה יודעים והם שם ויביאו לכם מענה וידאגו לכם אמרתי בסדר עכשיו שניה לפני שירדתי שאלתי שוב את אחד המנהלים אם יש מנהל בתחנה אמר לי כן טוב ירדתי גם ירדתי בסוף הרכבת בסוף הרציף זה אומר שהגדר ההתחלה חוסמת מישהו היה צריך לעזור שניה לפני שהיא נסגרה טוב הלכתי מהר כבר מאוחר קר לילד 00:00 בערך באתיע לכניסה כי היינו ברציף אחר עברנו רציף טוב המאבטח היחיד שהיה שם מדבר בטלפון ולא מתיחס ועוד אומר לי אני לא חייב לפתוח לך תשאר חח נו אז איך אני הצא עם עגלה באמת טוב התחלתי לצעוק עליו שזה לא בסדר ואיפה המנהל תחנה אמר הלך עוד ב23:00 הבייתה ואין אפשרות בקיצור לתת מענה ותיסתדרו לבד גם אם תצטרכו לישון בחוץ אני המצב שלי גם ככה על הפנים מבחינה כלכלית הייתי צריך לשלם כרטיס ומונית בלילה והבן שלי בן שנתיים עם שיעול ואני מחכה מה לעשות בסוף הייתי צריך לשם בכיס שלי מונית ספיישל מחדרה לפרדס חנה כי אני גר בפרדס חנה והילד ואמו גרים בחדרה הייתי צריך להביא לה אותו ולציין עוד משהו אני בתהליך גירושים בכול אופן חיכיתי אז לא היה לי ברירה התקשרתי אליה כדי שתקח תילד לפחות במזל באה לקחה אני לקחתי מונית! אחרי שחיכיתי בתחנה כמעט שעה מחכה אולי אוטובוס באיזורית שקרוב לי חחח מרחתי קצת טוב רציתי לדעת איזו טביעה זו ?

    • תביעה ייצוגית נגד הרכבת
      עו"ד עמירם טפירו | 27/10/2013 14:28

      שלומי שלום,

      לטעמי אין במקרה המתואר בפנייתך משום מקרה המצדיק הגשת תביעה ייצוגית.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות