מכירת טבק

  • שאלה בקשר למכירת טבק
    אבי כהן | 24/10/2013 14:48

    שלום רב,

    רציתי לדעת האם מבחינה חוקית , אפשרי לרכוש טבק מיבואן מורשה בארץ (הטבק בקופסא סגורה).

    לאחר מכן למלא סגירות ריקות בטבק הנל .
    האם יש בעיה ? האם צריך אישור ממשרד הבריאות ?
    חשוב לציין שאנו לא מיבאים טבק , אלא רק מבצעים את המילוי.

    תודה רבה לתשובות.

    • מכירת טבק
      עו"ד טלי קסלר | 27/10/2013 17:58

      השאלה מורכבת ואינה מתאימה למענה במסגרת הפורום. פנה לעורך דין שעוסק בתחום המסחרי כדי שיעשה עבורך בדיקה משפטית מקיפה וייתן לך חוות דעת (רצוי בכתב) בנושא.