מקוריות הקלטה

  • יש הסבר?
    שולי | 18/10/2013 15:38

    אני מיוצגת עי משרד עו'ד  כבר כמה שנים.היה מקרה שכניראה נחשב למחדל ומאז הם מתחמקים לדבר איתי בטלפון.המצב נמשך כבר שנתיים.רק באימייל הם עונים ולא מייד.הם לא מתנגדים לפגישה במשרדם,כאשר .אני מפנה שאלה באימייל לאדם מסויים  אף פעם לא יודעת מי עונה.מנסה להבין את הקטע ולא מצליחה.אני מאמינה שבפגישות הם מקליטים אותי .האם הם יכולים לצנזר את השיחות יהיו לטובתם?

    • מקוריות הקלטה
      שמשון ג, משרד חקירות | 18/10/2013 16:20

      שלום רב,

      1.   כאשר אני קורא את ההודעה אני מבין כי נוצר משבר אמון עם משרד עורכי הדין. לטובת הצדדים, יתכן וכדאי לשקול מעבר לעו"ד אחר/ת.

      2.   בהקלטה ניתן לעשות מה שרוצים אך במידה ורוצים להגיש את ההקלטה כראיה יש להגישה כחומר מקורי ומבלי שבוצעו בה עריכות מכל סוג שהוא.

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.

      • שאלתי בין היתר היתה
        שולי | 18/10/2013 17:02

        האם לדעתך יש  סיבות שנוגעות לתחום ההוכחות , לכך שהעו'ד מסכים לפגישה אצלו במשרד אבל מתחמק מלדבר איתי בטלפון ומציב  רק אפשרות אחת להתכתב במייל

        • תגובה
          שמשון ג, משרד חקירות | 18/10/2013 19:11

          שלום רב,

          אני לא אוהב לעסוק בספקולציות, ברמת העקרון (מבחינת איסוף ראיות) כל שניתן לעשות בפגישה ובמייל ניתן לעשות גם בשיחה טלפונית.

          להערכתי המשרד בוחר לנהל את דו השיח בפגישה במשרד ו/או במייל מכיוון שאז לוח הזמנים בשליטת המשרד ובזמנים המתאימים להם.
          את מועדי שיחות הטלפון היזומות שלך את קובעת ויתכן שמבחינת לוח הזמנים של המשרד אינם מתאימים.

          בברכה,
          שמשון ג שרותי חקירות.