נזקי פח

  • נזק לרכב כתוצאה מגרירה
    יוסי | 14/10/2013 09:10

    בס"ד
    שלום.
    הזמנתי גרר מחברת "ממסי" לגרור את רכבי מהמוסך בו הרכב היה לביתי. כשהגרר הוריד את הרמפה בעל המוסך העלה את הרכב על סמך דעתו לגרר וגרם לנזק רציני ברכבי כשהרכב התנגש ברמפה של הגרר. בעל המוסך אמר שאת עיקר הנזק עשה הגרריסט כשהמשיך להעלות את הרכב והגרריסט אומר שאת הנזק גרם בעל המוסך כשהתנגש ברמפה של הגרר. אמרתי לגרריסט כי האחריות הייתה עליו לא לתת לאף אחד להעלות את הרכב לגרר והוא טוען שבעל המוסך בכלל לא שאל אותו והעלה את הרכב מבלי רשותו ובכך בעצם גרם לנזק. מי צריך לשאת באחריות? הרי לי ברור שבשום אופן  הגרר לא היה צריך לתת לבעל המוסך להעלות את הרכב. אמרתי לגרריסט שעוד לפני שהוא הוריד את הרמפה הוא היה צריך לקחת את המפתח מבעל המוסך כדי שהוא לא יעלה את הרכב.
    תודה רבה

    • נזקי פח
      עו"ד אריק ארביב | 14/10/2013 09:45

      יוסי בוקר טוב,

      חסרים פרטים רבים ומשכך לא ניתן לתת תשובה מדויקת. אני ממליץ לך להגיש תביעה כנגד שניהם יחדיו ובית המשפט, לאחר שישמע את הצדדים ויבחן את הראיות, ייקבע מי צריך לפצות אותך בגין הנזקים לרכב.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים