אני מניח שחתמת על הסכם עם החברה המזכה

  • ביטול עסקה שלא חתמתי עליה
    גיל לוי | 08/09/2013 17:31

    שלום וברכה.

    רציתי לשאול, אני רכשתי מחברה מסוימת זכיון למכירת מוצרים, תמורת הזכיון שלמתי סכום כסף גדול בתשלומים, התשלומים היו בצ'קים, עכשיו, מסיבות מסוימות אני רוצה לבטל את העיסקה, לא היה איזה חוזה שחתמתי על העסקה, האם אני יכול לדרוש לבטל את העסקה? כדי שלא ימשיכו לגבות ממני את התשלום?.

    • אני מניח שחתמת על הסכם עם החברה המזכה
      ofer309 | 08/09/2013 19:24

      מכאן שהתשובה תלויה בהסכם שחתמת. בדרך כלל ההסכם הוא שלא ניתן לבטל עיסקת זכיינות

    • ביטול עסקה
      עו"ד טלי קסלר | 10/09/2013 13:12

      זה תלוי מאוד עבור מה שילמת, מדוע אתה רוצה לבטל כעת והאם התקיימו נסיבות כלשהן אשר מצדיקות (באופן אובייקטיבי) את ביטול העסקה מצידך.
      אם מדובר בסכום כסף גדול אז כדאי ללכת ולהתייעץ עם עורך דין שבקיא בתחום הזה ולבדוק אם יש מקום לבטל את העסקה ולהפסיק את התשלומים שטרם נפרעו.