הוכחת הכנסה ללא דיווח

  • צריכה עזרה מקצועית
    יונית | 08/08/2013 08:44

    שלום שמשון
    אני נשואה שנתים ונמצאת בהליכי גירושין.
    בעלי עובד כאיש אחזקה בחברה גדולה אבל בימים שהוא לא עושה משמרת הוא מבצע עבודות חשמל ואחזקה לאנשים פרטיים ואת הכסף הוא מקבל במזומן.
    הסכומים יכולים להגיע ל2000 שקל בחודש ואני צריכה הוכחות לזה.
    אשמח לקבל ממך עצה איך אני יכולה להביא הוכחות.
    בכבוד רב, יונית.

    • הוכחת הכנסה ללא דיווח
      שמשון ג, משרד חקירות | 08/08/2013 11:03

      שלום יונית,

      אין בעיה להוכיח את המבוקש וזאת על ידי מעקבים ו/או ע"י הזמנת עבודה בכיסוי ודיבוב.

      יש לקחת בחשבון שרצוי לבצע מספר ימי פעילות בכדי לתת אומדן עליו ניתן יהיה להתבסס לתחשיבי הכנסה חודשיים.
      הדרך המומלצת ביותר היא בהזמנת עבודה בכיסוי ובמהלכה ניתן יהיה לדובב ולהקליט שיחה שתדון בהיקפי העבודה שלו.

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.