פירוק שותפות בהליך של בוררות

  • פרוק שותפות בהליך בוררות
    עידן ויצמן | 05/08/2013 22:45

    שאלה -
    שלום רב אני נמצא בהליך לפרוק שותפות ,הבוררת פסקה על מינוי מעריך שווי לאחר שהערכות השווי שהגישו הצדדים היו רחוקות זו מזו. כעת התקבלה הערכת השווי ולפי ידעתי היא רחוקה מהמציאות בשוק  ואני לא אהיה מוכן לקנות את חלקו של שותפי במחיר זה בתהליך הבמבי.
    כאן הבעיה מתחילה כי בהסכם שותפות רשום במבי והוא טוען שהוא חסר יכולת לקנות את חלקי ושזאת הסיבה שאני לוחץ עליו .
    מה יכולה לפסוק הבוררת?
    האם היא יכולה לפסוק על מכירה לגורם שלישי ואיך זה קורה?
    האם היא יכולה לפסוק שאני חייב לרכוש את חלקו ?
    אלו עוד דברים היא יכולה לפסוק?
    אשמח להמלצות על מומחים בשוק
    אלף תודות למשיבים

    • פירוק שותפות בהליך של בוררות
      עו"ד טלי קסלר | 07/08/2013 16:08

      אני מקווה בשבילך שאתה מיוצג בהליך הבוררות הזה ובמקרה כזה אני ממליצה לך לקבל את כל התשובות מעורך הדין שלך. במידה ואתה לא מיוצג אני ממליצה לך בחום לרוץ ולקחת לך עורך דין שייצג אותך. לבוררות יתרונות רבים אולם החיסרון הגדול הוא שלא ניתן לערער על פסק הבורר ולכן אין שום מקום לטעויות בניהול ההליך ועל כל טעות משלמים.
      רוץ מהר לקבל יעוץ משפטי.