בחינת לשכת עורכי הדין בניורק

  • שאלה קטנה בנוגע לבחינות הBAR של מדינת ניו יורק
    דן | 02/08/2013 23:06

    שלום,
    הייתי רוצה לדעת האם בחינות הלשכה של ניו יורק נערכות אך ורק בניו יורק ויש צורך לטוס לשם במיוחד או שיש דרך לעשות אותן בארץ?

    • בחינת לשכת עורכי הדין בניורק
      עו"ד גילי גיבלי | 15/08/2013 16:19

      היי דן
      בחינת הלשכה בניורק הינה בחינה שנערכת פעמיים בשנה ביולי ופברואר.
       המבחן נערך במשך יומיים כאשר היום הראשון מוקדש לדיני מדינת NY (דיני צוואה וירושה, נאמנות, סד""א בניורק, משפט פלילי בניורק וכדו') ומורכב מ- 6 חיבורים, 50 שאלות אמריקאיות ומבחן MPT שנועד לבדוק את דרך החשיבה המשפטית שלך.
      היום השני מורכב מ 200שאלות אמריקאיות וזהה בכל המדינות (דיני מקרקעין, משפטי חוקתי, חוזים, משפט פלילי וכדו).
      בנוסף עליך לעבור עוד מבחן שנקרא MPRE בנושא כללי לשכת עורכי הדין.
      כל המבחנים נערכים בניורק ועליך להגיע לפה כדי להבחן.
      בהצלחה