אז פעם הבאה תתחילי ללמוד שבועיים לפני ה-17

  • התחלתי ללמוד . ...................
    מבחנים מאי 08 | 20/02/2008 20:19

    קיבלתי תוכנית לימודים שאותה אני מתחילה מתאריך 17.2 אבל התחלתי שבוע לפני. יום אחרי שקיבלתי את הספרים .....כרגע סימתי קרריאה ראשונה של סד"א והובהר לי בפירוש לא לשנן כי רק קוראים ומבינים את החומר . המון מועדים , המון הבדלים בין ערעור כזה לבין אחר , ובין תביעה כזאת ותביעה כזאת , יש ללמוד ולזכור הרבה בסד"א (יכול להיות שגם בנושאים האחרים , אבל עושה רושם שסד"א דורש הכי הרבה לזכור בו ). בכל אופן ...האם אפשר לתת לי איזה טיפ שאיתו אני אצליח לזכור את כל המועדים וההליכים . אני מיואשת רק התחלתי קריאה ראשונה ואני לא זוכרת את כל החומר למרות שבשאלות לדוגמא ממש נדרש לזכור את הכל ...

    • אז פעם הבאה תתחילי ללמוד שבועיים לפני ה-17  לת
      :) | 21/02/2008 08:27

      • ממש אופטימי ..."פעם הבאה".....
        מאי 08 | 21/02/2008 19:03

        ממש מתכוונת ורוצה שזו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה למבחנים האלה ...

        • איפה למדת? ושל איזה חברה ספרים רכשת?.  לת
          גידי | 23/02/2008 13:25

    • מבחן לשכה מאי 2008
      עו"ד איטה יעקבי | 21/02/2008 12:01

      ראשית התוכנית שנמסרה לכם ע"י החברות השונות הינה המלצה בלבד. לא צריך להיות אדוק. תזכרו שלכל אחד מכם דפוס למידה שונה, שעות עירות שונות, יכולות ריכוז שונות ודרכי שינון וזכירה מגוונים. מכאן, אנא נסו לזהות את דפוס הלמידה הרצוי עבורכם, אין מודל אחד נכון. בבהמשך אצרף מספר טיפים ללמידה יעילה., אולם בשלב הראשון של הלמידה אל תנסו לזכור את כל הפרטים, לאחר הקריאה הראשונית נסו לבנות עוגני זכירה אסוציאטיביים. לדוגמא: איך לזכור מתי יש עילה לבקשה לפסילת שופט? הטיפ הוא לזכור שמדובר על שופט חשמל"פ - חשש ממשי למשוא פנים, מבינים את הרעיון?!

      • ביקשתי קצת יותר דוגמאות אישיות ממך איטה .....
        מאי 08 | 21/02/2008 19:06

        הבנתי שיש לזכור וישנן דרכים שונות לזכור את זה ....אבל ממש שינון ??....???? אולי עוד קצת טיפים אני ממש נואשת לטיפים שיכולים לעזור לזכור . הקריאה הראשונה היא ממש לראשונה ואני עוד יושבת ומשננת בלילה אחרי שהילדים ישנים את כל החומר זעברתי עליו כל היום . האם זו דרך טובה ויעילה ??? הלללללללללללפפפפפפפפ