באדום לבן לא חונים כי זה לא חוקי מפריע וכואב בכיס

  • חניה על מדרכה שבקצה המדרכה יש סימון אדום לבן
    אליעזר | 25/08/2010 23:02

    חניתי בירושלים בשעה 19:50 על מדרכה ללא הפרעה לתנועת הולכי רגל כלל (המדרכה רחבה מאוד והיה מקום למעבר הולכי רגל ועגלות בכיף-יש לי תמונות). הבעיה שהמדרכה היתה מסומנת אדום לבן דהיינו אסור לחנות על הכביש לידה. האם יש לי סיכוי לביטול הדוח במשפט אם אוכיח שהיה מקום לעבור להולכי רגל ולא היתה כלל הפרעה?

    • באדום לבן לא חונים כי זה לא חוקי מפריע וכואב בכיס
      גיא "אנשים באדום" | 26/08/2010 06:06

      אני מניח שהיית מודע לכך שיש שם סימון שאסור לחנות ...... אז למה ? למה להיות "לא בסדר" כשאתה מודע לכך ואח"כ לחפש תירוצים, ואיך לצאת מהבור שנפלנו אליו ? לפי התמונה המצורפת בקובץ (ואין צורך בעוד) רואים היטב שאין שם מספיק מקום. מספיק ששני הולכי רגל עוברים שם ואחד מהם יעדיף ללכת על הכביש כי אין מספיק מקום ואני לא רוצה לחשוב מה עלול לקרות ...... אני מניח ששופט לא יתרשם מכך שהיה שם מקום לדבריך אלא מהעובדה שלא צייתת לחוק והחלטתו תהיה כואבת בהרבה מהקנס שקיבלת. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • יש סיכוי
      דוד, מתנדב בתנועה | 26/08/2010 07:27

      אבל הוא כ"כ קטן שזה לא מעשי ( להערכתי 0%) במקרה הטוב ימירו לך את הדו"ח בהפרעה להולכי רגל או חניה בניגוד לחוק עזר עירוני כל שהוא. שלם ותפנים את הלקח.