גניבת לוחית

  • ניסיון דחיית משפט או ביטולו.
    אברהם. | 08/06/2010 08:59

    שלום רב,אספר את הסיפור מתחילתו,בשעתו דיווחתי על גניבת לוחית רישוי מהאופנוע שלי.בזמן מתן העדות, צולם האופנוע במהירות מופרזת.כעת יש לי אישור על גניבת לוחית רישוי, בזמן חופף למתן העדות.את משטרת התנועה זה לא מעניין ואין אפשרות לבטל את המשפט למרות שכל העדויות מוכיחות שזה לא יכול להיות אני. והם דורשים שאתייצב למשפט ושם אעלה את הטיעונים שלי.כל זה קרה לפני שנה, לפני כחודש קיבלתי זימון למשפט ומאז אני מנסה לדחות אותו מכיוון שאהיה בחול באותה עת.אשמח לעזרה בשני הנושאים.תודה מראש,אברהם

    • גניבת לוחית
      |עו"ד חקלאי. נועה | 08/06/2010 19:13

      דחיית המשפט זה מאוד פשוט. שולחים מבעוד מועד בקשת דחיה לבית המשפט מבקשים לדחות את הדיון או להקדימו עקב נסיעה מתוכננת לחו"ל. אם יש לך תאריך של היציאה והחזרה אז תציין אותם כדי שבית המשפט יוכל לקבוע לתאריך שאתה בארץ. לעניין הדיון. התביעה תציג צילום של הרכב וכיוון שאתה הבעלים שלו הנטל עובר אליך להפריך את החזקה ברכב. אתה בהחלט יכול להציג את התלונה במשטרה. אגב - התלוננת אחרי או לפני שביצעת את העבירה? האם זה המקרה היחיד שלוחית הרישוי שלך שנגנבה קיבלה דוחות? הזמנת את התמונה של הדוח? האם בתמונה מצולם הרכב שלך? אולי זה בכלל רכב אחר....

      • גניבת לוחית
        אברהם | 08/06/2010 21:34

        ההודעה נמסרה בערך שעה לפני הצילום של כלי הרכב. לא ביקשתי את התצלום.זו הפעם היחידה שנגנבה לי לוחית והיא צולמה פעם אחת (לפי שעה) כלי הרכב שצולם כבר לא ברשותי ונמכר לפני מספר חודשים.בית המשפט לא חוזר לפקסים שלי ואין להשיג את המענה הארצי בשום שעה.תודה על התגובה!

        • לוחית גנובה
          |עו"ד חקלאי. נועה | 13/06/2010 22:56

          הזמן את התמונה. זה חשוב. פנה ליחידה שרשמה לך את הדוח ובקש העתק התמונה. מרכז המידע פועל בין 8:00 ל 16:00. לוקח כחצי שעה אבל בסוף תורך מגיע. נסה בשמונה בדיוק - אז משך ההמתנה קצר יותר. הטלפון 02-6593333 לחלופין היכנס לאתר בתי המשפט באינטרנט. הקש באופציה נט המשפט. הכנס את תעודות הזהות שלך. אחכ בחר באופציה "התיקים שלי". ושם אמור להיפתח חלון עם כל הדוחות שלך. תוכל להקיש על השורה הרלוונטית ולהגיע לדוח ולבדוק אם ניתנה החלטת דחיה. אם הבקשה הוקלדה וכו'. בהצלחה