אין פה אשמה מוחלטת ,מכיוון

  • תאונה בחניה ברוורס
    תמר | 07/06/2010 11:28

    שלום. כאשר נסעתי בכביש חד סיטרי הנהג שלפני עצר כדי להיכנס לחניה בצד יימין ברוורס. אני חיכיתי מעט אך מכיוון שהוא לא נסע ניסיתי להמשיך בנסיעה ( היה מספיק מקום משמאלו של הרכב לעבור) ברגע שהייתי מקבילה אליו הוא התחיל ליסוע רוורס מבלי להיסתכל ולמרות שצפרתי בפראות הוא לא עצר וניכנס בי. הוא כמובן טוען שאני אשמה שניסיתי לעקוף אותו. מי אשם בתאונה ? תודה.

    • אין פה אשמה מוחלטת ,מכיוון
      מיקו | 07/06/2010 12:03

      א. הוא נסע רוורס ,ללא זהירות מספקת. ב. לפי דברייך ( דברייך , לא מישהוא אחר,,, ) "הוא עצר כדי להיכנס לחניה ",ואת ידעת זאת ,"חיכיתי מעט" ( כנראה מעט מיידי ,,) "מכיוון שהוא לא נסע "( אולי לא מהר מיידי לטעמך,,) "היה מספיק מקום לשמאלו " ידעת שהוא נכנס לחניה מימין ,ושברוורס רכבו יסטה שמאלה,כאשר כל תשומת ליבו מופנת ימינה ובכל זאת ניסית לעבור משמאלו ובקשר לצפירה , , מה חשבת שהוא רוצה לגרום לתאונה ? תאונה נגרמת בשבריר שניה ,עד שהוא הבין מי ,ולמה צופר ,בום לעניות דעתי שניכם אשמים מה חלקו של כל אחד מה 100% תאונה,זאת השאלה.

      • אני מסכימה עם מיקו
        |עו"ד חקלאי. נועה | 07/06/2010 20:46

        וסביר להניח שחלקך הוא בהחלט משמעותי - בהתחשב בעובדה שהוא כבר ראה שאת עוצרת. והניח - כפי שסביר היה שיקרה - שתמתינו בסבלנות עד שיסיים את החניה - כשהוא מסתכל אחרוה בזמן הרוורס קשה לו להבחין שאת נדחפת לו מצד שמאל...