תאונה בשכרות

  • נהיגה בשכרות +תאונה
    ev | 30/01/2010 20:08

    שלום,לפני כ-כמעט שנתיים עשיתי תאונה קלה ועשו לי ינשוף ויצא לי 370 עד היום לא דיברו איתי ולא שלחו לי תאריך למשפט עדיין. רציתי לדעת אם זה בסדר שאין לי עדיין תאריך למשפט ואם יש סיכוי שאני יוצא מזה בטוב

    • תאונה בשכרות
      |עו"ד נ.חקלאי | 31/01/2010 01:02

      זה יחסית די הרבה זמן אם עברו כשנתיים ולא קיבלת כלום. בדרך כלל לתאונות עם שכרות נותנים עדיפות - זה לא אמור לקחת שנתיים. מצד אחד לטובתך עדיף לא לחטט אולי קרה לך הנס והתיק שלך נעלם... נבלע מתחת לערימות וכו'.. מאידך כן הייתי מרימה טלפון למרכז מידע ארצי של בתי המשפט 02-6593333 כדי לוודא אם לפי ת. ז. שלך לא היה לך איזה משפט שנשפטת בלי לדעת עליו או משהו כזה. אולי תגלה שכבר הוגש כתב אישום נגדך ופשוט הכתובת שלך לא מעודכנת נכון בתביעות. כעקרון ניתן להגיש נגדך כתב אישום תוך 5 שנים - אלא שבמקרה של שכרות זה קורה הרבה יותר מהר משנתיים... מתאונת דרכים בשכרות לא יוצאים "טוב" - העונשים די חמורים - לפחות שנתיים פסילה וגם מאסר מותנה וקנס גבוה - ויכול להיות גם הרבה יותר חמור - תלוי בעברך התעבורתיץ זו עבירה מספיק חמורה שאני ממליצה לך בחום - ביום שתקבל את כתב האישום לידיך - תפנה לקבלת יעוץ משפטי בהצלחה

    • חידוד לדברי עו"ד חקלאי
      עו"ד יאיר מושיוב | 31/01/2010 10:04

      מרכז המידע של בתי המשפט אינו עונה לפי מספר תעודת זהות, למעט בענייני הוצל"פ, אלא עם מספר תיק ובימ"ש. במקרה שלך, אמליץ לך לנסות להתקשר לתביעות התעבורה/תחנת המשטרה הקרובה לאיזור התאונה ו/או מגוריך, ולברר שם לפי מספר ת.ז. ניתן גם לברר אם משהו קרה עם התיק הזה ע"י צילום הרישום התעבורתי העדכני שלך, שם יצויין התיק במידה ואכן קרה משהו בלא ידיעתך.

      • כן, ממש כדאי להעיר דובים מרבצם  לת
        אחיתופל | 01/02/2010 00:04