תשובה

  • מהירות מופרזת...
    עדי | 24/01/2010 19:14

    ביום שישי האחרון נתספתי על מהירות מופרזת של 146 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש. הבוקר (יום ראשון) הייתי במתנ"א בית דגן, ושם השוטרת שללה לי את הרשיון ל30 יום. עוד חודשיים יש לי משפט, ואני לא יודעת אם כדאי לי עכשיו כבר לערער, כי זו עבירה ראשונה שלי, או שכדאי לי פשוט לבוא למשפט כמו שאני? מה העונש שאני יכולה לקבל על דבר כזה? יש סיכוי שבמשפט ישללו לי את הרשיון שוב?

    • תשובה
      אורן המקורי | 24/01/2010 20:45

      לערער כרגע אפשר רק על ההחלטה לשלול מנהלתית את רשיון הנהיגה ע"י הקצינה ל 30 יום. מעבר לכך יתנהל משפט ויוחלט לגבי אשמתך.

      • איך אני עושה את זה?...
        עדי | 24/01/2010 22:01

        אני כ"כ לא מבינה בזה, שאין לי מושג איך אני עושה ומה אני עושה... אני ישמח אם תסביר לי... אהה.. תודה על המהירות...!

        • פסילה מנהלית
          |עו"ד א.שור | 24/01/2010 22:45

          באפשרותך לפנות לביהמ"ש אליו את מוזמנת בבקשה שכותרתה בקשה לביטול פסילה מנהלית תגיעי למזכירות יסבירו לך שם טכנית מה לעשות בהצלחה

          • המירות כמו שנסעת, רצוי מאוד שתיוצגי ע"י עו"ד
            אסף | 03/02/2010 03:02

            אלא אם את מכונה להסתכן בשלילה ממושכת מאוד. אגב, האם את נהגת חדשה? עו"ד המייצג יוכל להגיש בשמך את הבקשה לביטול הפסילה ואוליגם להגיע לעסקה עם התביעה על כל התיק.