מוקדם ולא אחראי יהיה להשיב

  • שאלה - דמי הבראה בעקבות התוכנית הכלכלית.
    אלון | 17/06/2009 18:56

    שאלה שאני מקווה שיש לכם עליה תשובה: האם ההסכם שהממשלה העבירה היום בקשר לקיצוץ של 50% בדמי ההבראה כולל גם עובדים בחוזה אישי שעובדים בארגון ששיך למגזר הציבורי (לא עובדי מדינה אלא עובדים במוסד ממשלתי שמועסקים בחוזה אישי)? כלומר: האם גם להם יהיה קיצוץ בדמי ההבראה והאם הם גם יקבלו את המענק החד פעמי של 36% בחודש יולי 2009 כפי שיקבלו עובדי המדינה במקום החלק האחרון של תוספת היוקר מלפני שנה שלא ישולם להם?

    • מוקדם ולא אחראי יהיה להשיב
      עו"ד רענן קריב | 18/06/2009 13:35

      אתה מבקש התייחסות לדבר מה שהמידע היחיד עליו הוא בתקשורת. לא אחראי ולא רציני יהיה לתת תשובה בהסתמך על כך. נדמה לי שפורסם גם שמדובר בשינויי חקיקה. כשאלה יתבצעו (יש עוד ועדת כספים...), נוכל לתת תשובה.

    • אומנם רשמת שמוקדם אבל בפועל קיצצו אצלנו
      אלון | 23/06/2009 08:21

      גם לעובדים בחוזה אישי הורידו 50% . לעומת זאת עובדים בחוזה אישי לא יקבלו 36% מענק חד פעמי. האם תקין?