המשך...

  • ביטוח מנהלים - אי פתיחה לפי החוזה
    רויטל | 10/06/2009 15:14

    לפי החוזה המעסיק נדרש לפתוח ביטוח מנהלים לאחר 6 חודשי העסקה. בפועל נפתח הביטוח מנהלים לאחר 9 חודשי העסקה. לאחר שפוטרתי - האם אני יכולה לתבוע את חלק המעביד של ה- 3 חודשים שלא הופרשו. תודה, רויטל

    • המשך...
      רויטל | 10/06/2009 15:23

      אוסיף ש - אני לא אמרתי התרעתי למעסיק על אי פתיחת ביטוח המנהלים בזמן שנקבע בחוזה. לפני שפוטרתי (בהתחשבנות) הודעתי לו על כך בע"פ. גיסו אותי לחברת שבה עבדתי מטעם חברת כ"א.

    • כן.
      עו"ד רענן קריב | 10/06/2009 16:44

      מדובר בסכום נמוך למדי. שקלי אם את רוצה להיכנס לזה.