הקטנת שיעור המשרה תקטין את השכר לצורך חישוב פיצויי פיטורים.

  • צמצום שעות עבודה
    ענת | 15/04/2009 19:09

    שלום.אני עובדת בחברה גדולה.אני עובדת 6 ימים בשבוע למשך 6 שעות ליום עבודה.עקב המצב הכלכלי ביקשו ממני לחתום על חוזה שמוריד לי את ימי העבודה לחמישה ימים במקום שישה.אני עובדת בחברה 4 שנים.רציתי לדעת לפני שאחתום שבמידה וחתמתי על החוזה ובכל זאת עבדתי שישה ימים,האם החוזה הזה יפגע באיזשהי צורה בתשלום הפיצויים שלי.השאלה שלי היא אם אני אעבוד שישה ימים בשבוע במקום חמישה ימים כפי שכתוב בחוזה,האם היום השישי יחשב כשעות נוספות והוא לא יחשב בסכום הכולל של הפיצויים שלי?בבקשה תשתדלו לענות לי כמה שיותר מהר אני צריכה לחתום על החוזה בימים הקרובים

    • הקטנת שיעור המשרה תקטין את השכר לצורך חישוב פיצויי פיטורים.  לת
      עו"ד רענן קריב | 16/04/2009 12:42