בריכת שחיה

  • בריכת שחייה
    דוד | 05/06/2012 15:02

    שלום, השכן שלי בנה בשנה האחרונה בית פרטי כאשר הוא השאיר שטח גדול לבריכה, כאשר הוא חפר בור לבריכה באו ביקורת מהעיריה ואמרו לו שזה בניגוד לחוק באייזור ולא מאשרים לו לבנות בריכה. לאחרונה במקום לחפור בור הוא הרכיב בריכה על הקרקע(איפה שהיה מיועד להיות בור לבריכה במקור) בהרכבה 30-40 מ"ר במקביל יש לו גן ילדים והילדים כל יום עושים רעש עצום, בנוסף זה מוסיף יתושים וחרקים מעופפים. השאלה שלי, האם זה חוקי מה שהוא עשה כי שהוא בנה את הבית העיריה לא הסכימה לו לבנות בריכה? תודה מראש.

    • בריכת שחיה
      עו"ד גיא ראשין | 06/06/2012 07:14

      דוד שלום רב, על מנת לבדוק את חוקיות המעשה יש לבדוק מה מאפשרת תכנית בנין העיר ומה ההיתר שניתן לשכן בתיק הבנין בעירייה. בברכה, עו"ד גיא ראשין.