לטובת הציבור

  • לטובת הציבור ...
    איתי | 02/06/2012 22:43

    שלום וברכה אנחנו גרים בישוב. ניתן להיכנס לביתנו דרך רחוב מסוים ממנו יש כ- 19 מדרגות, או מאחור, ללא מדרגות. השטח מאחור המחבר בין המדרכה הציבורית לשטח שלנו, מוגדר כשטח ציבורי. מטעמי נוחות, בעיקר בהריונות קשים של אשתי שמחייבים כיסא גלגלים, וכן הבוץ הרב ולכלוך שנכנסים לביתנו בחורף (כולם כולל כולם משום מה מעדיפים להיכנס מאחור..), ביקשנו ממזכירות הישוב, לרצף לנו שביל כניסה מאחור תוך התחייבות בכתב שאילו הישוב יצטרך את השטח, נפרק את השביל על חשבוננו. לפני שנכנסנו להוצאה הכספית, הסתכלונו בתוכניות הישוב ואין לישוב תוכניות להשתמש בשטח, שכן מדובר בשטח קטן מאוד שלא ניתן לעשות איתו משהו מהותי. המזכירות התחלפה. כעת שולח לנו עו"ד הישוב מכתב בו הוא דורש שנפרק את השביל ע"מ להשתמש בו לצרכי הישוב. פרחים !!! שאלתי, האם ניתן משהו לעשות ? לו היינו מדמים בנפשנו סיבות מעין אלו, ברור שלא היינו מוציאים אלפי שקלים לסידור השטח, מה שהצריך חציבה ויישור ועבודה רבה. מיותר להדגיש שלא ביצענו דבר לפני שקיבלנו אישור מסודר מהמזכירות, זו שהתחלפה. תודה תודה !!!

    • לטובת הציבור
      עו"ד שזר תומר | 03/06/2012 17:27

      זה לא כך כך מקרה משפטי. תנסו לדבר ללב של ראש המועצה שלכם, או לפנות לעיתונות, זה אולי יעשה את העבודה. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.