רישום זיקת הנאה

  • איך רושמים זיקת הנאה?
    avi | 15/03/2012 13:45

    הזיקה היא של למעלה מ-30 שנה - איך מוציאים זיקת הנאה ללא הסכמת בעל הקרקע? הכוונה היא איך טכנית עושים את זה ללא הסכמת בעל הקרקע? האם הולכים לטאבו? בית משפט?

    • רישום זיקת הנאה
      עו"ד שזר תומר | 16/03/2012 12:11

      בהעדר הסכמת הבעלים, הטאבו לא ירשום זיקת הנאה, ללא צו של בית משפט. על איזה זיקה מדובר? תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • זאת דרך מעבר
        אבי | 18/03/2012 10:58

        זה שטח שעוברים דרכו למעלה מ-30 שנה. לפי להתשובה שלך - אז איך מוציאים כזה דבר? דרך בית משפט? האם יש דרך אחרת?

        • רישום זיקת הנאה
          עו"ד שזר תומר | 18/03/2012 21:04

          לפי ידיעתי - דרך בית משפט בלבד. אפשר אולי להעזר ברשות המקומית - להם יש אולי סמכות, אבל ההיגיון אומר שאם היה להם הם כבר היום רושמים זיקה שכזו. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.