הסכם שכ"ט

  • יציאה מחוזה שכירות בדירת שותפים
    עופר | 06/03/2012 22:13

    בתחילת חוזה שילמנו כל השותפים לדירה, שכ"ט עורך דין ע"מ לחתום על החוזה. במידה ולאחר שנה נרצה לחדש עם אותם השותפים אז לא נצטרך לשלם את השכ"ט. במידה ושוכר חדש ירצה להיכנס בחוזה חדש (לשנה חדשה) כשותף במקום אחד השותפים האחרים, רק השוכר החדש יצטרך לשלם שכ"ט לעו"ד (כלומר שכ"ט התחלתי לעו"ד, כמו כן במידה ויחודש החוזה, בשנית לאחר שנה, אותו שותף חדש לא יצטרך לשלם כי הוא שילם בהתחלה) שאלתי היא האם כשאחד השותפים רוצה להכניס מישהו אחר בנעליו באותו החוזה (כלומר לא לחדש לשנה נוספת) האם השותף (החדש) שיכנס בנעליי השותף היוצא צריך לשלם שכ"ט עו"ד על השינוי שהוא רוצה להיכנס במקומו? הרי אם הוא נכנס בנעלייו הרי השותף היוצא כבר שילם בהתחלה את שכ"ט... לעזרתכם אודה

    • הסכם שכ"ט
      עו"ד אברהם ללום | 07/03/2012 09:05

      יש לבדוק את הסכם שכר הטרחה בברכה, עו"ד אברהם ללום מנהל הפורום.

      • בהסכם השכירות אין שום סעיף לעניין שכ"ט עו"ד
        עופר | 07/03/2012 10:57

        לאיזה הסכם שכ"ט אתה מתכוון? העו"ד מטעם בעלת הדירה ואין איזכור לעניין שכ"ט עו"ד בחוזה