רטיבות במושכר

  • זכויותיי כשוכר כשאר מתגלות בעיות בדירה
    שלמה | 06/03/2012 21:34

    שאלה- בבית ששכרתי התגלו עוד בשנה שעברה בעיות נזילה  וטיפטוף מהגג. השנה הבעיה החריפה והדירה גם התכסתה בקירות רבים בתוך הדירה בעובש.בעלי הבית ניסו לטפל בבעיה אבל לא בצורה יעילה מספיק. לבעית העובש אין להם ממש פתרון מלבד ניקיון ןצביעה. ברור להם שהעובש בחלק מהמקומות הלא ניגשים, כמו מאחורי ארונות המטבח, עדיין קיים הם טוענים ש"אין מה לעשות".בעית הנזילה עדיין קיימת נשלח שיפוצניק מס רב של פעמים אותו אחד והגג עדיין מטפטף. האם יש באפשרותנו לדרוש פיצוי כספי על מצב הדירה ועל עוגמת הנפש שאנו חווינו בדיעבד ועדיין חווים?

    • רטיבות במושכר
      עו"ד אברהם ללום | 07/03/2012 09:09

      על פניו נראה שכן. יש לבדוק את הסכם השכירות לגבי התחייבויות הצדדים. בברכה, עו"ד אברהם ללום מנהל הפורום.