הפרדת קו ביוב

  • הפרדת קו ביוב בבית דו משפחתי
    ליהי | 03/03/2012 14:34

    רכשתי בית שהינו חלק מדו משפחתי. קו הביוב הינו משותף ועובר דרך השטח שלי. אני מתכננת כעת להרוס את המבנה הקיים ולבנות בית חדש במנותק מהשכן. בתוכנית הבנייה איני מעוניינת שקו הביוב של השכן יעבור בשטח או בביוב שלי. שאלתי היא: על מי מוטלת החובה בטיפול בנושא בדגש על התשלום.

    • הפרדת קו ביוב
      עו"ד שזר תומר | 03/03/2012 16:05

      מקרה מאוד מסובך, דורש בדיקה מעמיקה . ברמת העקרון אני חושב שחובת התשלום היא שלך, כי הרסת מצב קיים ויצרת מצב חדש . תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.