פינוי שוכר - בן משפחה

  • האם ניתן לפנות דייר "ללא חוזה"
    פנחס | 02/03/2012 09:37

    בהסכם הגירושין ביתי הועבר לבעלות גרושתי. לפני 7 שנים הזמינה גרושתי את בננו שהיה אז בגיל 28 להתגורר בביתה והיא עזבה את הבית ועברה להתגורר בעיר אחרת. לא נערך כל חוזה בכתב או בעל פה ובננו גר שם עד היום.(היום הוא בן 35).כעת דורשת גרושתי מבננו לעזוב את הבית. שאלתי : האם לבננו יש חזקה על המשך מגוריו בבית ? האם חוק הגנת הדייר חל עליו ?

    • פינוי שוכר - בן משפחה
      עו"ד שזר תומר | 02/03/2012 14:31

      זו תביעה שצריכה להתברר בביהמ"ש לענייני משפחה. ניתן לפנות אותו ללא חוזה, אבל הייתי ממליץ לקבל מידע מעו"ד שמתמחה בתחום דיני המשפחה, פנה לפורום המתאים. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.