ועדת ערר

  • ועדת ערר
    נחום | 04/02/2012 21:41

    שלום רב ושבוע טוב!הוזמנתי לוועדת ערר להציג את טענותי בעניין התנגדותי לתוספת הבניה של השכן .השכן רוצה לספח לעצמו חלק מהגג המשותף ולבנות קומת מגורים נוספת ללא כל תמורה ובכך גם לחסום את האפשרות לנסות לממש תמ"א 38 שתשדרג את כל המבנה .לא הוצע לנו כל פיצוי בגין הויתור על החלק המשותף .בנוסף מוצעת בניה החורגת  מהמבנה שתפגע באיכות חיים תסתיר אור שמש ואויר, כי דירתי היא בקומת הקרקע מתחת לדירת השכן .עלי לציין שהבניין הוא בנין שיכון ישן שנבנה בתחילת שנות ה 50 .לא בטוח שהוא בנוי לאפשרות של תוספת בניה כמו ממ"ד שהשכן מתכוון להוסיף על הגג .השכן לא החתים את הבעלים שמופיעים בנסך הטאבו כי הם נפטרו מזמן אלא את הבנים,  אבל תחת מספרי הזהות של הנפטרים , האם זה חוקי ?כיצד עלי לפעול ולהופיע בוועדת הערר ?בתודה ובברכה

    • ועדת ערר
      עו"ד שזר תומר | 04/02/2012 23:43

      יש לטעון את מה שאררת... מקווה שרשמת זאת בהתנגדות. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.