ליקוי בניה - תביעה כנגד הקבלן

  • רעש בדירה חדשה שנובע מליקויי בניה
    אפרת | 04/02/2012 09:40

    רכשתי דירה לפני כשנתיים, הרעש מהקומה העליונה בלתי ניסבל ולטעמי אינו נובע רק כתוצאה מהלכי השכנים אלא כתוצאה מליקויי בניה. לדעתי ישנה בעיה בבידוד שנעשה בין קומה לקומה, אני שומעת את השכנים כשהם הולכים יחפים בביתם. מה עלי עלות, האם יש באפשרותי לתבוע את הקבלן לתיקון הבעיה.

    • ליקוי בניה - תביעה כנגד הקבלן
      עו"ד שזר תומר | 04/02/2012 23:38

      לא פירטת האם רכשת את הדירה מקבלן או מיד שניה. מתי הקבלן בנה את הבניין? בכל מקרה, לטעמי לאור הליקוי שאת מתארת הסיכוי לתבוע את הקבלן בכל מקרה, מאוד נמוך, שכן זהו ליקוי שיהיה לך קשה אעד מאוד להוכיח מי מקורו בקבלן . תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • רעש בדירה חדשה שנובע מלקויי בניה
        אפרת | 05/02/2012 23:06

        תודה מר שזר על התשובה הדירה בבניין בן שנתיים, רכשתי את הדירה מאדם שקנה את הדירה מקבלן אך רכשתי את הדירה בסמוך למתן ה"מפתח" מהקבלן כך שרק אני גרתי בדירה , מה לגבי מומחה אקוסטיקה? האם איש מקצוע יכול להבחין או לתת חוות דעת לגבי האקוסטיקה וע"י כך לקבוע האם מדובר בליקוויי בניה?