שיפוץ בניין לפני הריסה

  • מבנה מסוכן- שיפוץ
    אינה | 31/01/2012 16:25

    שלום לכם, אמא שלי גרה בבניין שהוגדר ע"י העיריה כמבנה מסוכן. יש 60 דיירים בבניין , רובם במצב סוציו אקונומי חלש, מקבלים אבטחת הכנסה. העיריה דרשה מהם הסכם לשיפוץ אחרת ייתבעו. אמא שלי כמובן מסכימה לשפץ, אך אין לה כסף, ז"א ממש אין לה. היא מקבלת 1800 ש"ח אבטחת הכנסה , אין חסכונות ואין דברי ערך בדירה.מה ניתן לעשות עבורה בעניין תשלום? היא יכולה לפרוס תשלום ל10 שנים?0מדובר בסכום של 10,000 ש"ח לדייר). תודה רבה.אינה

    • שיפוץ בניין לפני הריסה
      עו"ד אברהם ללום | 31/01/2012 23:46

      ללא ספק מדובר על עניין מורכב ומוכר מאוד כיום. יחד עם זאת מומלץ לפנות לעו"ד ולאחר מכן לתאם פגישה עם מהנדס הרשות בעניין בשם הדיירים. אני מכיר מקרה שבו הוגשה עתירה נגד העירייה מאחר והועלו טענות נגד העירייה ולאחר מכן נקבע כי העירייה לא יכולה להרוס ויש עוד החלטות בעניין. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום