סכסוך שכנים

  • לעו"ד
    עדי | 31/01/2012 00:04

    יש בעיה עם שכנים שמשכירים דירה והם בכוונה דופקים בפטישים בשעות שאסור צועקים בכל יום טורקים דלתות כמו בהמות מתנהגים כמו ברברים הורסים רכוש של הבניין ןשל השכנים האחרים המשטרה מודעים לכך והם לא מועילים בלנקוט צעד להוציא אותם מהדירה השכורה וכל זאת שהם מודעים לבעיה כל השכנים נגד השכנים המופרעים מה יכול להוביל בצורה מהירה להוציא אותם מהדירה ועם הם חתמו למספר שנים האם יש אפשרות לעקוף את זה ולתבוע גם את בעל הדירה על עוגמת נפש הוא עושה בכוונה ומחתים אותם בשיטתיות בשביל שיהיה רע לשכנים לדבר איתו לא עוזר כי כל מה שמעניין אותו זה הכסף עם זאת כל השכנים שלוותם נפגע בגלל המיטרד האלה המשטרה מודעים לזה שהם מפריעים ולא עוזרים בנדון האם ועד הבניין אמור לערב עורך דין שיכול לתת הוראה שהם יצאו מהדירה הם בשכירות אם אפשר להבהיר מה לעשות במקרה ? יש גם תיעוד של כל ההפרעות והרעשים והרע שהם עושים וזה מסוג האנשים שכשאומרים להם להפסיק הם עושים דווקא ומצפצפים כמובן שאלוהים יעניש אותם כשהם עושים רע לאנשים טובים אבל בשביל שיהיה נקי מהטרדות רעשים וכו' נשמח אם תוכל לומר לנו לאן הכי כדאי לפנות לזרז את התהליך תודה

    • סכסוך שכנים
      עו"ד אברהם ללום | 31/01/2012 15:49

      תרבות הדיור ו/או המפקחת על הבתים המשותפים שהתפקיד שלה לדון בסכסוך בין שכנים. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום