פינוי מושכר

  • כמה זמן יקח משפט? ומה יתן הוצאה לפועל?
    שמואל | 28/01/2012 14:05

    שלום,ברצוני לדעת כמה זמן יכול לקחת  משפט בבית משפט השלום, שענינו פינוי דיירת שפלשה לדירה של  אחיה  שנפטר והיה דייר בדמי מפתח.המנוח היה דייר בדמי מפתח והנתבעת  טוענת שיש לה זכויות בדירה.ועוד שאלה,במידה ואנחנו זוכים במשפט,ואנחנו צריכים לגשת להוצאה לפועל לקבל מהנתבעת את הכסףמה הסיכויים לקבל ממנה כסף אם היא לא בעלת רכוש  ולא עובדת?האם זה הליך ארוך ? האם לא ניראה את הכסף דרך ההוצאה לפועל?תודהשמואל

    • פינוי מושכר
      עו"ד שזר תומר | 28/01/2012 22:24

      שמואל שלום רב, ראה, אין באפשרותי ליתן תשובה רצינית מבלי לעיין בחומר... בגדול - באם התביעה היא רק לפינוי מושכר -אז פס"ד שינתן הוא רק לפינוי וכלל איננו נוגע לשכירות... כלומר צריך יהיה להגיש תביעה לאחר מכן בנוגע לשכירות (אלא אם הוספתם לתביעה את נושא השכירות). זה יכול לקחת למעלה משנה עד לקבלת פס"ד. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום

      • הגשתנו תביעה גם על שכירות ראויה
        שמואללללל | 29/01/2012 12:06

        שנה זה לא כ"כ נוראההתלבטות שלי היא האם להגיע לפשרה מהירה עכשיו- ואז להפסיד קצת כסףאו ללכת למשפט ואחר כך להוצאה לפועל- האם אוכל לקבל  ממנה את הכסף בהוצאה לפועל?כמה זמן לוקח הוצאה לפועל

        • פינוי שוכר
          עו"ד שזר תומר | 30/01/2012 21:43

          כפי שרשמתי לך צריך לראות את החומר על מנת ליתן תשובה רצינית, כך גם עו"ד שיטפל בתיק יוכל לבדוק אודות יכולתה הכלכלית של הנתבעת. בגדול - אני חושב שטעית אני הייתי מגיש תביעה לפינוי ורק בסיום הפינוי - תביעה כספית. ממליץ לך מאוד לפנות לעו"ד. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.