עסקת תיווך

  • תיווך נדלן
    לולה | 15/01/2012 09:01

    האם ניתן להתייעץ עמכם בקשר לסוגיה בנושא תשלום עמלת תיווך במקרקעין ,נכס בבלעדיות ?

    • עסקת תיווך
      עו"ד שזר תומר | 15/01/2012 20:44

      כן - מה השאלה? תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • עסקת תיווך
        לולה | 16/01/2012 07:58

        אני עוסקת בתיווך נדלן.קיבלתי למכירה דירה בבלעדיות.בתקופת הבלעדיות הראתי את הנכס למספר רב של לקוחות פוטנציאלים אך עסקה לא נסגרה .עם סיום תקופת הבלעדיות בעל הדירה מסר את הדירה בבלעדיות למתווך אחר. מספר ימים לאחר שהדירה נמסרה למתווך השני חזר אלי לקוח שראה את הדירה בתקופת הבלעדיות שלי וביקש להמשיך בתהליך הרכישה . כיוון שהלקוח ראה את הדירה בתקופת הבלעדיות שלי לא ראיתי שום בעיה להמשיך בתהליך ואכן העסקה נסגרה והדירה נמכרה. כעת המתווך השני דורש מבעל הדירה תשלום דמי תיווך ולדבריו כיוון שהדירה נמכרה בתקופת הבלעדיות שלו.אני הייתי הגורם היעיל בעסקה הקונה ראה את הדירה בתקופת הבלעדיות שלי האם למתווך השני מגיעה עמלה מבעל הדירה ??תודה לולה

        • עסקת נדלן
          לולה | 18/01/2012 14:19

          שלום עו"ד שזר תומר .ב-15.1.12 שאלתי האם ניתן להתייעץ לגבי עסקת תיווך וקבלתי ממך תשובה שאכן כן ומה השאלה .ב-16.1.12 שלחתי את שאלתי ועד כה לא קיבלתי תשובה .האם ניתן לזרז את מתן התשובה ? תודה לולה