פירוק שותפות

  • חלק בדירה ופירוק שותפות
    ברבי | 14/01/2012 18:34

    ירשתי שמינית בדירת אמי כשאבי נפטר בהיותי קטינה. אחותי הצעירה ירשה גם כן שמינית מאותו טעם. שני אחיי הבגירים דאז, חתמו ויתור וכך למעשה 6/8 נותרו בידי אמי. אחיי הבגירים חזרו להתגורר אצל אמי לאחר פטירת אבי ולמעשה מזה כ- 25 שנה נהנים ממגורי חינם בנכס. אני רוצה לממש את חלקי ולהתפטר מכל מגע בנושא בעוד אמי בחיים. החשש שלי הוא שעם פטירת אמי השניים הללו לא ייצאו לעולם מהבית ובכך יאפסו הסיכויים להנות מירושת אבי. כיצד ניתן לפרק שותפות במקרה זה ולהיחלץ מצרות גדולות יותר שעשויות להתממש חלילה בפטירת אמי?

    • פירוק שותפות
      עו"ד שזר תומר | 14/01/2012 22:27

      שלום לך, יש להגיש בקשה לפירוק שיתוף לביהמ"ש לענייני משפחה, המטרה מכירת הנכס, על מנת שתקבלי כסף. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • תודה והבהרה בבקשה
        ברבי | 15/01/2012 08:11

        האם התהליך צריך להיעשות באמצעות עו"ד המתמחה בדיני משפחה או נדל"ן? מה סיכויי תביעה כזו כל עוד אמי בחיים ומתגוררת בבית?