חלוקת מחסן בין שכנים

  • חלוקת קרקע משותפת
    שרית | 11/01/2012 12:32

    שלום רב, לפני כ 5 שנים רכשתי דירה 4 חדרים. בעל הבית לא אמר לי שיש מחסן לדירה. הדירה בבנין 3 קומות על עמודים לפני כ 30 שנה הדיירים חילקו לא באופן שווה את השטח ובנו מחסנים. כשניכנסתי לדירה היה חלל רק ובידיעת השכנים סגרתי את החלל כדי שזה יהיה המחסן שלי במקביל תבעתי את המוכר שלא אמר לי שיש מחסן ולאחר משפטים אחרי 5 שנים השופט החליט או שאני קונה את המחסן או שמוכרים אותו לאחד השכנים. ואני החלטתי לקנות באלפי שקלים. לבנתיים אחד השכנים החליט שהשטח שסגרתי בהתחלה לא שייך עכשיו רק לי ויש לחלק אותו בטענה שיש לי כבר מחסן (זה שקניתי).ואני לא מוכנה לתת לה מהחלק הזה. מה דעתך על נושא זה ומי צודק?

    • חלוקת מחסן בין שכנים
      עו"ד טלי קסלר | 11/01/2012 19:37

      השאלה שלך אינה ברורה. לא ברור מדוע שילמת כסף עבור מחסן מבלי לוודא מראש שהמוכר הוא אכן הבעלים החוקי של המחסן הזה. פני לעורך דין לקבלת ייעוץ.