הנחה בארנונה

  • תשלומי ארנונה
    משה | 08/01/2012 14:52

    שלום רב, הנני נכה צה"ל מוכר משנת 1998, ולפני מספר ימים נודע לי כי אני זכאי להנחה בארנונה בשיעור של 66%. כשפניתי לערייה על מנת לקבל החזרי ארנונה רטרואקטיבים כפי המגיע לי (כשבידי, כמובן, אישור משרד הביטחון על כך שאני זכאי להנחה מהערייה הספציפית שלוש שנים אחורה), נאמר לי כי מאחר וחשבון הארנונה אינו על שמי, לא אוכל לקבל את ההחזרים. הסברתי לפקידה כי יש בידי חוזה שכירות, וכי כתובתי כמו גם כתובתה של אשתי במשרד הפנים, הינה כתובתו של המושכר, וכי יש בידי אישורי תשלומי ארנונה, אותם אני משלם מדי חודשיים לערייה מכרטיס האשראי שלי, וכי הבעלים הרשומים של הדירה, עליו גם רשומים מסי העירייה נפטר לפני 3 וחצי שנים!!! ולאחר פטירתו נכנסנו לדירה המושכרת (הרי ברור שהוא אינו משלם את מסי העירייה יותר) כל זה לא הועיל והפקידה נשארה בשלה, ואמרה שהערייה לא תזכה אותי רטרואקטיבית, מאחר והארנונה לא היתה על שמי. מדובר בסכום לא מבוטל, ובסכום שמגיע לי בשל נכותי. אודה לעצתכם בעניין. תודה מראש

    • הנחה בארנונה
      עו"ד שזר תומר | 08/01/2012 22:29

      הייתי מוציא מכתב לפניות הציבור, אולי אפילו פונה לעיתונות. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.